AKTUELNI ŠAMPION PUN SAMOPOUZDANJA: Imam dobre šanse protiv Novaka!

Autor:

Sport

16.08.2018

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugarski teniser, Grigor Dimitrov ima negativan skor sa Đokovićem jer je dobio samo jedan od osam međusobnih duela, ali ima samopouzdanja pred meč trećeg kola Sinsinatija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dimitrov spreman!

On prošle godine pobedio Nika Kirjosa rezultatom 6:3, 7:5 i naslovio se šampionom Sinsinatija, a Novaku samo ova titula nedostaje, biće ovo zanimljiv okršaj dvojice tenisera koji se jako dobro poznaju.

Đoković je u drugom kolu pobedio Adrijana Manarina u tri seta 4:6, 6:2, 6:1, dok je Dimitrov savladao Mišu Zvereva 7:6 (5), 7:5.

- To je Novak, on može da uradi sve. Počeo je da pronalazi svoj momentum i igra dobro. Opet je osvojio Vimbldon, pa nema šta mnogo da se priča o toj strani terena. Ja ću probati da se fokusiram na svoju. Radio sam mnogo dobrih stvari, nadam se da ću moći da ih povežem na neki duži vremenski period. Igra se na dva dobijena seta i dopadaju mi se moje šanse- rekao je Dimitrov pred okršaj sa Novakom.


Meč Novaka Đokovića i Grigora Dimitrova trebalo bi da počne u 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading