NADAL: Nisam verovao kada ste govorili da je Novak katastrofa

Autor:

Sport

28.07.2018

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal je trenutno u Manakoru gde se priprema za turnire u Severnoj Americi. Prvi teniser sveta je govorio o Novaku Đokoviću i o velikoj trojci svetskog tenisa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

- Rodžer Federer je dobio u Australiji, Đoković je dobio na Vimbldonu, a ja na Rolan Garosu. Svi smo na najvišem nivou, iako ste pre dva meseca govorili da je Đoković katastrofa. Ja u to takođe nisam verovao. To govori koliko je ovaj sport nepredvidiv - rekao je Rafael Nadal tokom svojih priprema u Španiji.

- U ovom delu moje karijere, pobeđivanje je naravno najvažnija stvar. Međutim kvalitetno nadmetanje na najvišem nivou je ono što me čini srećnim - rekao je Španac koji je pričao i o velikoj trojci.

- Velika je slučajnost koja se nikad nije desila u istoriji. Bili smo na vrhu toliko godina. Postoje dve opcije kako bi se to objasnilo, ili smo nas trojica bili toliko posebni ili su ostali bili toliko ispod tog nivoa. Ne znam šta je pravi odgovor, to je na vama da kažete. Pre ili kasnije će se pojaviti neko bolji od nas, bilo zbog toga što ćemo mi biti mnogo stariji ili zbog toga što će biti bolji od nas - kaže Nadal. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading