Teniska legenda sluti kraj Švajcarca: FEDERERA STIŽU GODINE...

Autor:

Sport

16.07.2018

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši američki teniser Džon Mekinro izneo je niz komplimenata za švajcarskog tenisera Rodžera Federera, ali i dodao da ga godine stižu zbog čega više neće moći da se zadrži na ovom nivou.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mekinro ne misli da će Federer još dugo dominirati

Mekinro je u intervjuu za "Morgen post" izneo očekivanja za budućnost tenisa.

- Neverovatno je šta Rodžer sve uspeva, ali ne smemo da zaboravimo da ove godine puni 37. Lakoća sa kojom se kreće po terenu je neverovatnom, međutim mislimda će ga uskoro stići godine. To je normalno, to je život - izjavio je Mekinro.

On nije rekao kada tačno očekuje pad momka iz Bazela, ali je otkrio ko je njegov favorit za sam teniski vrh u narednim godinama.

- Da li će se to desiti ove godine? Nema puno igrača koji mogu da ga pobede, to je sigurno. Što se tiče 'nove generacije', kada pričamo o nekom ko može da zameni Federera i Nadala, ja moram da istaknem Aleksandera Zvereva. On poseduje sve što mu je potrebno da postane veliki šampion - rekao je Mekinro. 

Temperamentni Amerikanac je dodao da će tenis, kada se povuku Nadal i Federer, "nastaviti da postoji" i da možda nećemo imate neke toliko velike šampione u budućnosti, ali će doći neki novi momci sa novim, posebnim životnim pričama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading