KRUNIĆEVA: Ponosna sam!

Autor:

Sport

17.06.2018

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka Aleksandra Krunić izjavila je da se nada da titula osvojena u Hertogenbošu nije poslednja kojoj će se radovati.

RepublikaFoto: instagram.com/alexkrunic
Aleksandra Krunić

Krunićeva je osvojila prvu profesionalnu titulu u karijeri, pošto je savladala Belgijanku Kirsten Flipkens sa 6:7 (0), 7:5, 6:1. Valja istaći i da je Belgijanka bila primorana da preda finale dublova u subotu posle samo šest gemova, zbog grčeva u mišićima noge.

- Ne znam kako si uspela Kirsten, ali zbog činjenice da nisi pokazala da si u bolovima čini da te cenim još više. Mislim da smo obe šampionke - kazala je Aleksandra i dodala:

- Bila sam nervozna i bilo mi je teško da igram. Ponosna sam što sam ostala u meču, zato treba da zahvalim i navijačima. Na kraju bih zahvalila svom timu. Elize Tamela mi je rekla da su treneri poput wc šolja, jer moraju da istrpe sva sr**a koja im pripređujemo... Danas je ona bila u takvoj situaciji, mnogo toga sam joj priredila. Hvala joj što je bila uz mene. Nadam se da ovo nije poslednja titula kojoj ćemo se radovati.

Titula u Hertogenbošu donela je Krunićevoj i skok na 39. mesto na WTA listi, što joj je najbolji plasman karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading