SANTORO: Novak je ponovo ambiciozan, nije autsajder na Rolan Garosu

Autor:

Sport

21.05.2018

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji teniser Fabris Santoro ne otpisuje Novaka Đokovića na Rolan Garosu koji se igra od 27. maja do 10. juna u Parizu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Francuz poručuje da je Đoković igrama na minulom mastersu u Rimu svima stavio do znanja da se vraća. Novak je inače odigrao sjajan meč protiv Nadala, koji je ipak bio bolji i slavio sa 7:6, 6:3.

- Razlika između starog i novog Đokovića je samo fizička. Protiv Nadala je u drugom setu pravio više grešaka, zato što je bio nestrpljiv - kazao je Santoro. 

Konkurenti ne bi smeli da otpišu Novaka iz nekoliko razloga.

- Ne radi se samo o tome što Novak igra dobro, nego je ponovo ambiciozan. Pronašao je tu želju u Monte Karlu. Zahvaljujući trenutnom nivou igre moći će da pobedi mnoge protivnike na Rolan Garosu. Zato Novaka ne bih svrstao među autsajdere - poručuje Santoro.

Đoković u Rimu nije uspeo da odbrani finale, pa je od ove nedelje 22. teniser sveta. Međutim, biće među nosiocima na Rolan Garosu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading