Đoković oscilira, ali pobeđuje: NOLE PREKO RAMOS-VINJOLASA DO ČETVRTFINALA!

Autor:

Sport

17.05.2018

19:14 >> 19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković ostvario je i šestu pobedu iz isto toliko međusobnih duela sa Špancem Albertom Ramosom-Vinjolasom. Ovog puta naš igrač je bio bolji u osmini finala turnira u Rimu rezultatom 2:0, po setovima 6:1, 7:5!

RepublikaFoto: twitter.com/Novak India Fans
Novak upisao i treću pobedu u Rimu

Prvi set je bio podsećanje na najslavnija izdanja Novaka tokom karijere, pošto je Srbin prosto leteo po terenu i skoro svaki potez perfektno izvodio.

U takvim okolnostima Ramos-Vinjolas je bio samo puki statista, koji nije mogao ništa nego da prikuplja snagu za drugi set. Đoković je prvi deo igre rešio sa 6:1 u setovima i tako brzo stekao prednost.

 

 

Međutim, drugi set je bio kudikamo neizvesniji i uzbudljiviji. Ramos-Vinjolas koji se do tada štedeo je krenuo jače da napada Novaka, a naš teniser je morao još više da se potrudi za svaki poen.

Bilo je 2:2, kada je u petom gemu Đoković uspeo da oduzme servis protivniku i nakon toga kruniše brejk u sledećem gemu za 4:2. Međutim, Španac je uspeo da iznervira Novaka i njegove fanove, pošto je pri rezultatu 5:4 za Novaka, kada je naš igrač servirao uspeo da dođe do izjednačenja.

 

 

Međutim, Đoković onda ponovo steže protivnika, momentalno mu uzvraća brejkom i nakon toga rešava pitanje pobednika na svoj servis. Prvim asom i poslednjim poenom na meču postavio je konačnih 6:1, 7:5.

Novak ide u 1/4-finale turnira u Rimu gde će se sastati sa Japancem Keijem Nišikorijem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading