Turnir u Kvinsu jači i za Del Potra

Autor:

Sport

26.04.2018

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski teniser Huan Martin del Potro objavio je da će učestvovati na turniru u Kvinsu, koji će velikom broju igrača poslužiti kao glavna provera pred Vimbldon.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Huan Martin del Potro

Del Potro se tako pridružio najboljem teniseru sveta Rafaelu Nadalu, Hrvatu Marinu Čiliću i Grigoru Dimitrovu iz Bugarske, koji su već ranije potvrdili svoje učešće.

Pored njih, u Kvinsu bi trebalo da igra i petostruki šampion Endi Mari, kojem će to biti drugi turnir od povratka na teren posle povrede kuka. 

Titulu u Kvinsu brani Španac Felisijano Lopes.


Del Potro je prošlog meseca ostvario 15 pobeda zaredom na putu do titula u Akapulku i Indijan Velsu i zahvaljujući tome je napredovao do šestog mesta na svetu.

- Ovu sezonu sam izuzetno dobro počeo i voleo bih da nastavim da igram svoj najbolji tenis na travi. U Kvinsu je uvek jaka konkurencija, tako da se radujem što ću sezonu na travi nastaviti na tom sjajnom turniru - istakao je Del Potro.


Turnir u Kvinsu na programu je od 18. do 24. juna i moći ćete da ga pratite na Sport Klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading