Kostjukova maštala da će se udati za Novaka

Autor:

Sport

25.04.2018

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petnaestogodišnja Marta Kostjuk prošla je kvalifikacije za WTA turnir u Štutgartu, a u prvom kolu bila je bolja od Antonije Lotner. U centru pažnje, pored dobrog rezultata, našla se i zbog izjave nakon meča.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marta Kostjuk

Oficijelni spiker koji je vodio intervju sa mladom igračicom priznao je da je pomalo iznenađen njenom pobedom jer je nije često gledao kako igra, ali Ukrajinka je umela diplomatski da odgovori na pitanje da li je ovo iznenađenje i za nju:

- Nisam iznenađena. Ovo je ono za šta radim. Igram dobar tenis i odigrala sam dobar meč tako da me plasman u naredno kolo ne iznenađuje - rekla je Kostjuk.

Kostjuk je ocenila da su njeni dobri rezultati ove godine kombinacija napornog rada i talenta, ali je i rekla da nema idola na koga se ugleda. Ipak, jedan teniser se izdvaja.

- Kada sam bila mala, volela sam da gledam Novaka Đokovića, do svoje devete godine mislila sam da ću se udati za njega - uz osmeh je rekla Kostjuk koja u narednom kolu igra protiv iskusne Karolin Garsije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading