Đoković skinuo veliko breme: IZA MENE SU TEŠKI TRENUCI, hvala Vajdi što je sa mnom!

Autor:

Sport

16.04.2018

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Furiozan je bio Novak na startu turnira u Monte Karlu, pošto je za manje od sat vremena igre počistio Dušana Lajovića sa terena u 1. kolu rezultatom 6:0, 6:1.

Đoković i Vajda ponovo rade zajedno

Đoković je konačno slavio u jednom takmičarskom meču, prvi put nakon druge polovine januara i Australijan opena, a bilo je vidljivo koliko se lakše kreće po terenu u odnosu na turnire u Indijan Velsu i Majamiju.

- Srećan što sam ovde na terenu pred vama. Uvek je zadovoljstvo igrati ovde. Živim u ovom gradu, treniram na ovim terenima, zaista se osećam kao kod kuće - zahvalio se Novak navijačima posle prve pobede ove godine na šljaci. 

Nakon skoro godinu dana Novak je ponovo počeo da trenira sa Marijanom Vajdom, koji je, barem za sada, samo privremeni trener. U vreme njihove saradnje Đoković je bio suvereno prvi teniser sveta.

- Iza mene su veoma teški trenuci, zato sam srećan što vidim Marjana u mom boksu - rekao je Đoković, koji u drugom kolu igra protiv tenisera iz Hrvatske, Borne Ćorića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading