NOLE: BOL JE MOJA RUŽNA PROŠLOST!

Autor:

Sport

22.03.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja sve je ništa", rekao je veliki nemački filozof Artur Šopenhauer, a to je na svojoj koži osetio naš najbolji teniser Novak Đoković! Srpski as tvrdi da je konačno zdrav i da više ne oseća bol u laktu, što će mu biti vetar u leđa pred start mastersa u Majamiju, gde ga sutra očekuje duel protiv Miše Zvereva ili Benoe Pera (meč odigran kasno sinoć).

Novak Đoković

Novak je morao pod nož zbog problema sa laktom, videlo se da nije ni blizu maksimalnog nivoa spremnosti u Indijan Velsu, gde je ispao već na startu od Japanca Taroa Danijela.

- Poslednja dva dana nisam osetio bol i bio sam u stanju da se fokusiram isključivo na igru. To je prilično osvežavajuće. U poslednjih nekoliko dana, zapravo posle mnogo vremena, potpuno mogu da se fokusiram na teren umesto da u glavi non-stop razmišljam da li će biti bola ili ne. Daleko sam od svoje najbolje verzije, ali svaki dan je prilika da se osećam bolje nakon frustrirajućeg perioda. Imao sam određene posledice od hirurške intervencije, ali više ne igram sa bolom, što je najvažnije - obradovao je armiju navijača Nole.

Da je Đoković oran za igru, svedoči i činjenica da se prijavio i za dubl konkurenciju, gde će igrati u paru sa Viktorom Troickim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading