Noletova povreda ipak nije bezazlena: NOLE PAUZIRA JOŠ ŠEST MESECI!

Autor:

Sport

02.02.2018

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković povukao je logičan potez i konačno operisao lakat koji ga je mučio u prethodnih godinu i po dana!

Novak bi mogao da propusti čak i Vimbldon!

Tu informaciju prvi je objavio švajcarski "Blik", koji tvrdi da je Srbin otišao pod nož u klinici "Racetrack" u Mutencu, u okolini Bazela. Čak su objavili i njegovu fotografiju na kojoj se vidi da mu je desna ruka fiksirana sve do zgloba.

FLEŠ INTERVENCIJA

Kako piše Blik, Novak je podvrgnut takozvanoj fleš intervenciji zbog dijagnoze "plutajućih kostiju". Prema rečima specijaliste opšte hirurgije i zamenika direktora KBC "Dragiša Mišović" doktora Mome Jakovljevića, Đokovića očekuje još šest meseci pauze.

- Kod njega je možda slučaj da je ligament povukao kost sa sobom. Ograđujem se, ali prema onome što kažu Švajcarci, Novaka očekuje šest meseci pauze. Sasvim je normalno da mu je ruka zavijena do šake, ali oblik i veličina zavoja nemaju veze i ne govore mnogo o samoj prirodi zahvata - rekao je Jakovljević za Srpski telegraf.

Đoković kliniku u Švajcarskoj posetio na nagovor Radeka Štepaneka

To praktično znači da bi srpski teniser na teren mogao tek u avgustu, kada su prema njegovom rasporedu masters turniri u Torontu i Sinsinatiju. Možda ga ne bude čak ni do početka US opena, koji startuje 27. avgusta.

Švajcarci tvrde da je Novak u pomenutu kliniku otišao na nagovor trenera Radeka Štepaneka, koji se i sam lečio na istom mestu dok se zabavljao sa teniserkom Martinom Hingis.

NAGOVOR ŠTEPANEKA

Srpski as posle eliminacije u četvrtfinalu Australijan opena, takođe na nagovor Štepaneka, posetio je kliniku u Pragu, ali očigledno nije bio zadovoljan tamošnjim uslovima.

Sa klinike u Mutencu pokušali su nevešto da demantuju da se Đoković kod njih podvrgao operaciji.

- Video sam gospodina Đokovića samo na televiziji kako igra na Australijan openu i već je nosio zavoj na desnoj ruci - rekao je jedan od švajcarskih lekara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading