Dokić: Većina igračica ne voli Šarapovu, što me ne čudi...

Autor:

Sport

18.01.2018

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša bivša teniserka Jelena Dokić bila je u centru pažnje prethodnih meseci zbog autobiografske knjige "Nesalomiva" u kojoj je detaljno opisala kako ju je maltretirao njen otac Damir u mladosti, a sada je otkrila i neke privatne detalje u vezi sa Ruskinjom Marijom Šarapovom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šarapova nije omiljena na WTA turu

Nekadašnja četvrta igračica sveta i polufinalistinja Vimbldona 2000. pomno prati dešavanja na Australijan Openu, a novinare je zanimalo i njeno mišljenje o Mariji Šarapovoj.

Ruskinja nikad nije bila omiljena na Turu, a netrpeljivost kod brojnih koleginica kulminirala je doping skandala.

- Šarapova je već više od deset godina na Turu, ali za većinu devojaka ona ostaje misterija. Ona ne želi da bude prijatelj sa rivalima i uvek se ponaša strogo. Igračice na turnirima mogu da je vide samo na drugoj strani mreže. Nikad je nećete videti u u sali za oporavak. Nije tajna da mnoge teniserke imaju diskutabilan odnos sa svojim protivnicima, nismo uvek prijatelji, ali Marija ni sa kim ne priča. Igrala sam sa njom na Vimbldonu 2003. i posle nekoliko nedelja naletela smo na nju. Čak mi se nije ni javila, ali takve stvari nikad lično prihvatala. Svi znaju kakva je Šarapova, za nju je to normalno - rekla je Dokićeva.

Ona je naglasila da delimično razume ponašanje jedne od najboljih igračica sveta u protekloj deceniji.

- Ona želi da pobeđuje i neće da se približava rivalkama. Delimično je razumem jer smo svi protivnici. Istu filozofija imai i Eženi Bušar, ali Serena Vilijams se ponaša drugačije. To je lični izbor, ali s obzirom na Marijin pristup nemojte biti iznenađeni što većina teniserki nema lepo mišljenje o njoj - dodala je Dokićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading