ĐOKOVIĆ: Napredujem ka svojih 100%

Autor:

Sport

18.01.2018

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo lako ni Đokoviću ni Monfisu, a srpski teniser nakon pobede kaže da još uvek nije na 100%, ali da ide ka tome i da ima mnogo samopouzdanja pred nastavak turnira.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Bilo je veoma jasno da smo se obojica veoma mučili na kraju, igrali smo u jako teškim uslovima, brutalnim rekao bih. Posebno u prvih sat i po vremena. Ušao sam u meč svestan da će biti veoma teško i za mene i za Gaela. On je jedan od najboljih atleta u tenisu sa sjajnim kretanjem, hvata praktično sve lopte i ima sjajan servis. Pokušavao sam da iskoristim svaku priliku koja mi se ukazala. Jasno je da on nije bio u najboljem izdanju krajem drugog i tokom celog trećeg seta, a četvrti je mogao da se završi i na drugačiji način zaista. Ali, sjajno je ponovo igrati na Rod Lejver Areni ponovo, hvala svima zaista - rekao je Novak nakon meča.

 

 

Velikim naporima su bila izložena oba igrača, Novakovo telo je bilo u malo boljem stanju nego Monfisovo. Kako je lakat nakon šest meseci pauze i dva odigrana meča?

- Možete da mi postavite koliko god želite pitanja, ali u svlačionici u ledenoj kadi - našalio se Novak.

- Još uvek nisam na svojih 100%, ali napredujem ka tome. Imam mnogo vere i samopouzdanja i znam šta mogu da uradim. A na ovom terenu uvek imam poseban osećaj jer imam sjajne uspomene iz prošlosti. Ovo je teren na kome sam igrao najuspešnije u karijeri - volim i ja vas. Sa razlogom Australijan open zovu "srećni slem" jer su svi srećni zbog početka sezone, a svi su srećni i zbog praznika i sjajno je biti ovde u Australiji u ovo doba godine - poručio je Đoković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading