Đoković svestan snage narednog rivala: MONFIS OSEĆA DA MOŽE DO POBEDE!

Autor:

Sport

17.01.2018

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković otvorio je učešće na Australijan openu na najbolji mogući način pobedom od 3:0 u setovima protiv Donalda Janga, ali će naredni protivnik biti daleko veća prepreka. U pitanju je Francuz Gael Monfis, a i Nole je svestan da će morati daleko više da se potrudi nego u prvom kolu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković: Monfis je mnogo uznapredovao

Novak je izjavio da je svestan da je Monfis mnogo napredovao u poslednjih nekoliko godina i da Francuz sada puca od samopouzdanja.

- Gledao sam "hajlajte" iz Dohe i Gael mi deluje fokusiranije nego ikada ranije i mislim da su mnogi jedva čekali da vide njegovu verziju. Svi znamo za šta je sposoban, zna to i on, ali je imao mnogo uspona i padova. Izvrstan je atleta, uživa u velikim mečevima, a ja očekujem težak izazov, pogotovo u ovoj situaciji kada nemam mnogo mečeva iza sebe. Ima samopouzdanja posle titule i sigurno se oseća da mu je ovo šansa da pobedi - rekao je Đoković.

Meč drugog kola Australijan opena između Đokovića i Monfisa na programu je u noći između srede i četvrtka od 4 ujutru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading