ČAK NI ON NIJE OPTIMISTIČAN: Teško da će se Federer vratiti!

Autor:

Sport

29.09.2020

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogima već nedostaje "velika teniska trojka" zbog izostanka Rodžera Federera čiji je datum povratka još uvek nepoznat. To će se najverovatnije dogoditi početkom 2021. godine na turneji u Australiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

O ovoj temi je govorio legendarni Džon Mekinro, koji nije preterani optimista po pitanju uspeha koje će Švajcarac imati u budućnosti.

- Teško je zamisliti da se Rodžer Federer vratio na nivo na kojem je bio. Ne znam šta će se dogoditi ako ne pobeđuje kao što je to ranije činio. Da sam to ja, ne bih uživao da ne pobeđujem. Ali, on je i dalje legitimni svetski broj dva, tri ili četiri u mislima svih. Videćemo kako će igrati. Pretpostavljam da će se dole u Australiji vratiti, tereni mu tamo odgovaraju- rekao je Mekinro i dodao:

 

 

 

- Siguran sam ukoliko se ne bude osećao da može da trči mnogo, neće igrati, nema razloga za to. Pretpostavljam da će odlučiti da se vrati kad bude bio na visokom nivou, ali teško je zamisliti da može da se vrati na nivo na kojem je bio, posebno sa 39 godina. To će biti izuzetno teško uraditi- rekao je Amerikanac.

Podsetimo, Rodžer Federer je ove godine imao dve operacije kolena, a njegov oporavak još uvek traje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading