Vilander: Rat u Jugoslaviji je stvorio Đokovića!

Autor:

Sport

16.01.2019

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mats Vilander je ponovo govorio o našem Novaku Đokoviću! On je naveo karakteristike sportista sa Balkana, a pored Noleta, pomenio je i Zlatana Ibrahimovića.

- Postoje dva razloga. Prvi jeste taj što su fizički izvanredni - uporedite ih sa britanskim i švedskim igračima, pogledajte Gorana Ivaniševića. Znam da u bivšoj Jugoslaviji ima mnogo visokih ljudi, evo i Zlatan Ibrahimović. Jaki ste, veliki i brzi, dakle prirodno su neverovatni i stvoreni za sport. Taj deo dobili su besplatno. U drugi razlog zaista verujem i čudno je to što ću reći, ali vi ste odrasli u kulturi rata i nema šanse da ostatak sveta razume kroz šta su ljudi u Jugoslaviji prošli. Npr, Novak je rođen malo pre rata... Njihovi roditelji su odrasli u tome, a kada je tako, deca postaju ratnici: "Grrrr, neću je..no da izgubim teniski meč" - objasnio je Vilander za "Sport klub".

Novak Đoković je pokazao da je uvek spreman za velika dela! Vilander je do sada često kritikovao naše asa ali čini se da je sada spustio loptu i da na drugačiji način gleda na Srbina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading