DVE LEGENDE: TOZOVAC SE PREPOZNAO U ĐOKOVIĆEVOM ŽIVOTNOM PUTU - NOLE VRTI REKETOM KAO JA HARMONIKOM

Autor:

Sport

22.09.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I meni je otac, kao Novaku Srđan, sa četiri godine dao u ruke ono što će me pratiti ceo život jer je naslutio u čemu sam dobar, kaže Predrag Živković.

RepublikaFoto: twitter.com/ Koncerti Zurka
Predrag Živković Tozovac

Ono što je Novak Đoković (31) u svetu tenisa to je Predrag Živković Tozovac (82) na muzičkoj sceni. I sam legendarni pevač povukao je zanimljivu paralelu između Noleta i sebe.

SAMOUKI MAJSTOR

Nakon što je glasom uveličao jedno lepo veče u Novakovom restoranu u Beogradu, u društvu njegovih roditelja Dijane i Srđana i drugih viđenijih gostiju, Tozovac je otvorio dušu.

- Ja sam prvu harmoniku dobio sa četiri godine. Sećam se pomalo toga, kao kroz san. Moj otac je bio veliki pevač, veliki gospodin, naslutio je da u meni ima nešto i da to treba da podrži. Baš kao i Srđan za Novaka. Odveo me je jedno veče u restoran "Evropa" u Kraljevu i pevačica je otpevala "Golubice bela". Pitao sam tatu da je zamoli da je čujem još jednom. Kada smo se vratili kući uzeo sam harmoniku i odsvirao je. Otac Svetozar rekao je tad majki Budimki da će biti nešto od mene - uporedio je Tozovac sebe i Noleta, koji je takođe prvi put uzeo reket u ruke kad je imao četiri godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

OMAŽ RODITELJIMA

Gotovo osam decenija kasnije, on je jedan od naših najvećih pevača. Novak, koji je sličnu podršku porodice dobio pre bezmalo tri decenije, jedan je od najboljih tenisera u istoriji. Zato se Živković za uspeh zahvalio pokojnim roditeljima, ali i Đokovićima. Specijalno za Dijanu otpevao je pesmu "Sinoć kad je pao mrak", a onda nastavio sa hvalospevima.

- Đoković je apsolutno veliki. Ali ne bi bilo ovakvog Novaka da nije njegovih roditelja, koji su sve uradili za njega. Zaduživali su se, plakali i smejali se s njim. Zato je uspeo - dodao je slavni pevač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading