U PARIZU: Kad Tipsu žena iznenadi za rođendan

Autor:

Sport

21.06.2018

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modna dizajnerka Biljana Tipsarević iznenadila je supruga Janka romantičnim putovanjem u Pariz koje mu je priredila kao poklon za 34. rođendan.

RepublikaFoto: Promo foto

Zaljubljeni supružnici nekoliko dana uživali su u opuštenim šetnjama I obilascima turističkih atrakcija koje su posebno prijale dizajnerki zbog velikog broja obaveza koje je imala prethodnih meseci.

Oboje ističu da grabe svaki trenutak da obraduju jedno drugo, a Jankov rođendan bila je idealna prilika za lepu dizajnerku da sa suprugom uživa u Parizu, gradu kojem se uvek rado vraća. Biljana važi za romantičnu osobu I uvek ističe da romantičnim trenucima treba oplemenjivati brak.

RepublikaFoto: Promo foto

Biljana Tipsarević je pored uspešne karijere u Srbiji, početkom ovog meseca ostvarila prvi korak u proboju svojih modela na evropsko tržište, a boravak u Parizu iskoristila je I za susret sa inostranim poslovnim partnerima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading