KAKO ODVUĆI RUSKINJU U KREVET: Argentinci izazvali skandal uoči SP!

Autor:

Sport

16.05.2018

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Fudbalskog saveza Argentine podelili su navijačima brošuru uoči Svetskog prvenstva u kome su naveli uputstvo o zavođenju pripadnica lepšeg pola u Rusiji

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijačice Rusije

Jedan deo priručnika odnosi se na upoznavanje sa ruskom istorijom, tradicijom, modernim vrednostima... Sadrži i osnovne informacije, kao što su brojevi telefona hitnih službi, taksi vozila, planovi i red vožnje metroa, vozova...

Poseban deo posvećen je Ruskinjama i izazvao je brojne polemike u javnosti, koja ga je okarakterisala seksističkim i uvredljivim.

- Šta uraditi kako bi imali šanse kod ruskih devojaka? Ruskinje, kao i sve druge devojke, žele da ste čisti, da lepo mirišete i da ste dobro obučeni. Prvi utisak im je jako važan pa pazite kako izgledate - stoji u zvaničnom vodiču, koji je namenjen čelnicima Saveza, igračima, navijačima, novimarima.

 

 

Ovaj dokument je brzo povučen, ali je završio na društvenim mrežama i izazvao je pravi skandal.

- Mnogi muškarci, jer su Ruskinje prelepe, samo žele da ih odvedu u krevet. Međutim, i one su ljudi koje žele da se osećaju važno i jedinstveno. Naš savet je da ih tretirate kao osobe - navodi autor teksta i nastavlja.

 

 

- Ruskinje žele da muškarci imaju inicijativu. Ako nemate dovoljno samopouzdanja, vežbajte razgovor sa ženama. Ali ne brinite, ima dosta prelepih žena u Rusiji i nisu sve baš za vas.

Argentina će na SP igrati u grupi sa Hrvatskom, Nigerijom i Islandom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading