Brazilska legenda savetuje: ŠTO VIŠE SEKSA NA MUNDIJALU I BIĆE SVE OK!

Autor:

Sport

10.05.2018

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre 24 godine, Romario je bio lider selekcije Brazila, koja je osvojila Mundijal u SAD i rešio je da podeli neke savete današnjoj generacije fudbalske selekcije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Romario savetuje da se više vremena provodi u krevetu

Bio je najbolji igrač, prva zvezda i najbolji strelac na Mundijalu u SAD. Na predstojećem Svetskom prvenstvu, ulogu koju je on imao 1994. mogao bi da uzme Gabrijel Žezus, mladi golgeter Mančester sitija, i uz Nejmara najvažnija ofanzivna opcija selektora Titea.

- Kakav savet da mu dam? Da bude miran i fokusiran, ali i da često ima seks. Stvarno, vođenje ljubavi je bio moj ventil od stresa, tokom velikih takmičenja. Preporučujem to svima - rekao je Romario u intervjuu brazilskom magazinu "Lance".

Brazil u Rusiju dolazi kao jedan od favorita za titulu.

- Mundijal je posebno takmičenje, jer ko zna šta može da se dogodi za četiri godine. Svetsko prvenstvo je jednom u četiri godine, za mnoge jednom u životu. Često je - sad ili nikad - kazao je Romario.

Brazil igra prvi meč 17. juna protiv Švajcarske, pet dana kasnije sastaje se sa Kostarikom, a 27. juna sa Srbijom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading