Policija intervenisala u kući bivšeg fudbalera Zvezde: POTUKLE SE JESTROVIĆEVE ŽENE!

Autor:

Sport

16.03.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi skandal u kući nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Nenada Jestrovića! Bivša žena Tamara, od koje se razveo posle seks-afere, koju su pre gotovo deceniju otkrili ucenjivači, zahtevajući 40.000 evra od Jestrogola, došla je pre nekoliko dana kod golgetera po zajedničkog sina Marka (7) i tom prilikom nasrnula na njegovu aktuelnu suprugu Mirjanu, sa kojom je u braku već tri godine.

RepublikaFoto: Republika
Jestrović sa suprugom Mirjanom

DOŠLA PIJANA

Kako je Jestrović potvrdio za Srpski telegraf, Tamara je ispred zgrade fizički napala Mirjanu. Ceo incident su snimile sigurnosne kamere, a intervenisala je i policija.

- Došla je u alkoholisanom stanju, ne znam zašto je napala moju sadašnju suprugu i ne bih da pričam o tome. Predali smo snimke policiji kako bi rasvetlila šta se tačno dogodilo. Nadam se da će dalje sve ići po zakonu. Najteže mi je što se sve odigralo pred decom. To nijedno dete ne sme da doživi, ja od mojih roditelja nikad nisam. Možemo mi da se svađamo, da padnu teške reči, ali ne pred klincima. Sa Tamarom imam Elenu (16), Taru (11) i Marka (7), a sa Mirjanom Matea (4) i niko od njih nije zaslužio da tako nešto gleda - istakao je fudbalski menadžer za naš list.

RepublikaFoto: Republika

Nenad se od Tamare razveo posle seks-skandala, koji su otkrili ucenjivači, sa Mirjanom se venčao pre tri godine

LOŠA REKLAMA

Prema njegovim rečima, sadašnja supruga i prisutna deca preživeli su veliki stres. Posle nekoliko dana od incidenta malo su se smirili, ali su i dalje uzrujani.

- Taman kada se trudimo da sve zaboravimo i vratimo se normalnom životu, ta priča je došla do medija. Verovatno je ona to pustila u javnost jer želi reklamu na moj račun. Očigledno lošu. Neka to što je uradila i ovo posle ide njoj na čast. Ako i snimak izađe u javnost, videćete sve. Izgleda da mi nema mira, već je ovo došlo kao neka naplata. A počeli smo normalno da živimo, čak mi je krenulo i sa najavom nekih novih uspešnih transfera - dodao je Jestrović.

4 deteta ima bivši reprezentativac, sa prvom suprugom troje, a sa drugom jednog sina

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading