ZVANIČNO: Peruničić četiri godine na mestu selektora Srbije!

Autor:

Sport

17.09.2018

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je najavljeno, a sada je dobilo i zvaničnu potvrdu. Rukometaši Srbije dobili su novog selektora. Naredne četiri godine na klupi naše reprezentacije sedeće Nenad Peruničić, potvrdio je predsednik saveza Božidar Đurković.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Peruničić

Proslavljeni srpski rukometaš dobio je šansu da konačno predvodi "orlove". Na konferenciji Rukometnog saveza Srbije predsednik Božidar Đurković potvrdio je promociju novog selektora.

- Više je razloga zašto je Nenad predložen. Ako sada ne dobije šansu teško da će ikad dobiti. Pripada generaciji koja je osvajala medalje. Mnogi se bave trenerskim poslom, dobijali su šanse, on nije. Dugo godina je u Srbiji, sedam godina u Crvenoj zvezdi, ima manje više dobre rezultate uz sve probleme tog kluba. Tu se čeličio. Seniorska ekipa koja je izborila SP mislim da ima budućnost , Nenad je kompetentan uz pomoć i podršku selektora ženske selekcije Ljubomira Obradovića, sarađivaće i pomagaće mu - rekao je Đurković i dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Božidar Đurković

- Nenad ume, zna, može, ima viziju. Da izdržimo ako bude bočnih udara i loših rezultata, da dobije šansu. Pričao sam sa njim, ima dobre poglede. Mislim da je Nenad najbolje rešenje, verujem u njega, ne postoje drugi razlozi, pritiscima sam se odupirao. Realno gleda na stvari - kaže predsednik Rukometnog saveza Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading