Viktor Jelenić najavio EP: Muškarci pucaju na vrh, dame plasman među osam!

Autor:

Sport

11.07.2018

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U utorak je na bazenu "Milan Gale Muškatirović" priređen ispraćaj za obe vaterpolo selekcije Srbije koje će od 14. do 28. jula igrati na Evropskom prvenstvu u Barseloni.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Jelenić: Imamo velike šanse za dobar rezultat

Muška reprezentacija je otputovala dok će ženska put Španije krenuti u petak. Viktor Jelenić, predsednik Vaterpolo saveza Srbije, posle sjajno organizovanog ispraćaja je istakao.

- Bio je to dan za igrače i sve što bi mi, funkcioneri, rekli moglo bi da bude suvišno. Onakav ispraćaj može samo da predstavlja, kako mi to vaterpolisti kažemo, igrača više. "Uniqa" i SC "Milan Gale Muškatirović" su dali veliki doprinos da čitava priča protekne u najboljem redu.

On je dodao i ciljeve koji su zacrtani pred odlazak u Barselonu na šampionat Starog kontinenta.

- Kod muškaraca to je borba za medalju, a devojke bi volele plasman među osam. Mislim da imamo šanse da to uradimo. Verujem u oba sastava da će dati maksimum. Nije lako obezbediti željene uslove. Ova ekipa je tek dva i po meseca na čelu Saveza koji ima veliki dug. Borimo se na više frontova. Podrška publike stigla je u pravi čas - podvukao je Jelenić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading