"Srbija open": Ivana Španović zablistala - pobedi, aplauzi i najbolji sok sezone

Autor:

Sport

21.02.2018

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša najbolja atletičarka Ivana Španović pobedila je u skoku udalj na trećem "Srbija openu" najboljim rezultatom sezone u svetu - 6,93 metara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Više od 1.000 gledalaca u dvorani na Banjici uživala je u odličnoj seriji skokova srpske rekorderke i evropske šampionke.
RepublikaFoto: Tanjug/AP


Ona je otvorila takmičenje sa 6,64, u drugoj seriji izjednačila je rekord mitinga 6,85, a onda je u trećoj seriji usledio najbolji skok sezone 6,93, ujedno i novi rekord "Serbia opena" i najbolji rezultat na svetskim rang listama.

RepublikaFoto: Starsport

Španovićeva je ovom pobedom na najbolji način najavila nastup na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Birmingemu 4. marta.

- Miting u Beogradu odradjen je u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo i planirali smo da uradimo jedan jači trening. Očekivali smo skokove oko 6,80 metara, tako da je trening u potpunosti uspeo i cilj je maksimalno ispunjen. Ivana će spremno dočekati Svetsko prvenstvo i biti u poziciji da se bori za zlatnu medalju - rekao je trener Goran Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading