VUJOVIĆ OPLEO PO HRVATIMA: Šta da radimo u ovoj vukoj*ebini?

Autor:

Sport

22.01.2018

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor muške rukometne reprezentacije Slovenije Veselin Vujović žestoko je opleo po organizatorima Evropskog prvenstva u Hrvatskoj.

Vujović grmi na organizatore EP

Slovenija je porazom od Danske 31:28 ostala bez šansi za polufinale EP.

Slovenci su zajedno sa ostalim reprezentacijama smešteni u Svetom Martinu na Muri. Slovenci imaju tri dana pauze između meča sa Danskom i Španijom.

- Prvi put na velikom takmičenju imam tri dana pauze. Iskreno, ne znam šta ćemo raditi u onoj vuko*ebini, kako se zove, San Martin, gde nemaš ništa, ni vuka, ni sove. Nešto ćemo izmisliti, razmišljam da ih pustim na jedan dan kući s obzirom na to da smo tu, na granici - istakao je Vujović i dodao:

- Mi smo kao ostale reprezentacije, nismo ni bolji, ni gori. Nisam znao kako da ispunim dan igračima, a onda sam shvatio da su emocionalno ispražnjeni posle Danske. U ovim okolnostima peto mesto bilo bi ogroman uspeh. Rekao sam igračima da izgledaju kao auto bez goriva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading