EP Rukomet: Francuzi prvi favoriti, na Srbe niko ni ne računa!

Autor:

Sport

17.01.2018

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon prve faze Evropskog prvenstva u rukometu kladionice su donekle revidirale stavove u vezi sa tim koje reprezentacije bi mogle da se okite medaljom u Zagrebu. Domaćini Hrvati nisu u prvom krugu favorita, dok se najveće šanse za zlatno odličje daju Francuzima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karabatićeva Francuska prvi favorit turnira

Pre starta prvenstva "Trikolori" su bili najveći favoriti i to je ostalo isto nakon prve faze takmičenja. Međutim, Hrvati koji su bili drugi favoriti za osvajanje kontinentalnog naslova su pali na peto mesto nakon poraza od Švedske u trećem kolu šampionata.

Srbija, kojoj se prognozirao plasman u drugu fazu ispred Islanda bila je 10. favorit, a situacija se nije promenila ni pred start druge faze u Zagrebu.

Sada se iza Francuza nalaze Danska, Španija i Nemačka upravo ovim redom. Srbija je i dalje na 10. mestu od 12 timova koji su se plasirali u narednu fazu.

Evo i kolike su kvote za osvajanje titule za svaku reprezentaciju:

1. Francuska 3,40

2. Danska 5

3. Španjolska 5

4. Njemačka 6,50

5. Hrvatska 7,20

6. Norveška 11

7. Švedska 13

8. Makedonija 51

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading