EHF odredio kazne: VUJOVIĆ I SUDIJE DOBIJAJU SUSPENZIJU!

Autor:

Sport

17.01.2018

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor rukometaša Slovenije Veselin Vujović i sudije sa meča između njegove reprezentacije i Nemačke dobiće suspenziju, javljaju mediji u Hrvatskoj.

Vujović dobija suspenziju do kraja susreta

Slovenija je remizirala sa Nemačkom na spornom susretu, a izjednačujući gol su "Panceri" postigli iz sedmerca u poslednjoj sekundi. Sudije su procenile da je Slovenac Blagotinšek ometao protivničkog igrača na centru, nakon čega su sudije odlučila da dodele udarac sa sedam metara zbog nesportskog ponašanja.

Pravilnik EHF kaže da sudije imaju pravo da donesu određene mere protiv nesportskog ponašanja u poslednjem minutu. Ukoliko sudije procene da je igrač zasmetao protivniku da izvede poslednji udarac(napad) koji može odlučiti ishod, onda mogu da dosude sedmerac jer nema vremena za isključenje.

Hrvatski portal "Index" navodi da će Evropska rukometna federacija suspendovati sudije sa ovog meča, ali i selektora Slovenije Veselina Vujovića zbog izjave koju je dao posle susreta.

Nakon što je Nemcima dosuđen sedmerac nakon isteka vremena, Vujović je sam stao na gol kao da će on braniti. 

- Hteo sam da se našalim. Oni su već ionako napravili cirkus od rukometa, pa zašto se ja ne bih priključio? Napravili su sport smešnim jer ga vode debili - rekao je Vujović. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading