Cvetković: Imali smo utakmicu u rukama, SUDIJA POGURAO ISLAND!

Autor:

Sport

16.01.2018

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor rukometne selekcije Srbije Jovica Cvetković smatra nakon nedovoljne pobede protiv Islanda da su naši igrači drastično oštećeni u ključnim trenucima utakmice i da bi ishod bio drugačiji da je kriterijum bio malo ujednačeniji.

RepublikaFoto: Jozo Čabraja/Hrvatski rukometni savez
Cvetković: Sudija nas oštetio

- Pobedili smo, a tužni smo. Imali smo utakmicu u rukama, priliku da se plasiramo u nastavak EP. Ne znam šta se to dešava, da igramo tri utakmice i da ovako budemo drastično oštećeni za ključnu loptu. Svirano je probijanje Obradoviću koje nije bilo. Ne mogu da budem nezadovoljan. Čestitam ekipi na zalaganju, ostavili smo srce na terenu. Izgubili smo nastavak prvenstva, ali ima dosta stvari koje smo dobili za budućnost - izjavio je Cvetković nakon utakmice.

Naš selektor je izjavio da poslednji napad na meču nije bio u skladu sa njegovim planovima.

- Ubacili smo sedmog igrača da veže odbranu, da bek ima više prostora. Trebalo je da je realizuje Šešum. Nismo sproveli akciju. Promenio sam odluku da egzekutor bude Jovanović, jer sam želeo da ovakvu utakmicu rešavaju najiskusniji igrači ove reprezentacije - naglasio je selektor.

Naš golman Vladimir Cupara je sa nekoliko sjajnih odbrana održavao nadu našeg tima, ali ni to nije bilo dovoljno.

- Težak poraz iako smo pobedili. U 40. minutu delovalo je nemoguće, ali smo na kraju imali sedam sekundi da postignemo gol koji bi nam omogućio plasman u drugu fatu. Ostaje velika žal, kao i za prethodnu utakmicu kada smo mogli da prelomimo - izjavio je Cupara posle utakmice sa Islandom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading