Žestok sukob u rukometnoj selekciji: CVETKOVIĆ I ŠKRBIĆ U KLINČU POSLE ŠVEDSKE!

Autor:

Sport

15.01.2018

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očajne igre i još gori rezultati rukometne selekcije na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj iznedrili su sukobe u našem nacionalnom timu. Selektor Jovica Cvetković i potpredsednik saveza Dragan Škrbić došli su u sukob nakon drugog poraza od skandinavske selekcije na turniru.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Problemi se uvećavaju u selekciji Srbije

Verbalni obračun između Cvetkovića i Škrbića nakon poraza od Švedske pretio je da preraste u fizički sukob, ali su dve strane smirili prisutni funkcioneri i igrači. Zavađeni dvojac jutros se izmirio u prisustvu svih igrača i izvinili su se zbog ponašanja.

Velika nervoza vlada u našem taboru, relacije između selektora i igrača nisu na najboljem nivou, međutim, nadamo se da će ovaj sukob Škrbića i Cvetkovića razmrdati ekipu i da će "orlovi" uspeti da u utorak (18:15) pobede Island sa četiri ili više razlike, i tako se, ipak, domognu drugog kruga na šampionatu.

Predsednik RSS Božidar Đurković trenutno se nalazi u Zagrebu u svojstvu predsednika Takmičarske komisije RSS, ali je upoznat sa incidentima koji su se odigrali u Splitu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading