(VIDEO) Otkrili svoje pravo lice: HRVATI UZVIKUJU USTAŠKI POZDRAV PRED DUEL SA SRBIJOM!

Autor:

Sport

12.01.2018

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Hrvatske još jednom su se otkrili! Nakon što su bili mirni tokom čitavog dana uoči duela Evropskog prvenstva u rukometu protiv Srbije, dva sata pred početak meča počeli su sa ludovanjem. Navijači hrvatske reprezentacije iz Splite, od kojih su većina članovi navijačke grupe "Torcida" uzvikivali su ustaški pozdrav "Za dom spremni".

RepublikaFoto: Republika
Hrvatski navijači u Splitu

Članovi "Torcide" su se okupili oko stadiona "Poljud" na kome igraju fudbaleri Hajduka i tu su počeli sa neprimerenim ponašanjem.

Počeli su sa uzvikivanjem nacionalističkih povika, da bi na kraju na repertoar došao i ustaški pozdrav "Za dom spremni".

Nakon što je atmosfera u gradu tokom čitavog dana bila mirna i prijateljska, hrvatski huligani su bez ikakve potrebe počeli da podgrevaju atmosferu ovakvim pokličima. Primetno je i veliko prisustvo policije u blizini ove navijačke grupe koja je organizovano krenula ka "Spaladium areni".

Meč između Srbije i Hrvatske u rukometu počinje u 20:30, a svih 12.000 ulaznica već nekoliko meseci unazad su rasprodate!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading