Šešum o utakmici protiv Hrvatske: DIŽE SE NEPOTREBNA FRKA, mi se družimo međusobno

Autor:

Sport

11.01.2018

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten naše rukometne selekcije Žarko Šešum izjavio je pred duel protiv Hrvatske na Evropskom prvenstvu da se bez potrebe diže pompa u medijima.

RepublikaFoto: Starsport
Rukometaši Srbije imaju vrlo ozbiljan test na startu šampionata

Šešum je izjavio da razume kako ovakvi dueli nose posebnu težinu, ali i da je potrebno da se tenzija malo spusti.

Tenzija sama po sebi postoji na startu svakog velikog takmičenja. Nadam se i ubeđen sam da će na terenu biti sve sportski i fer između nas. Biće poseban doživljaj igrati u takvoj atmosferi. Prva utakmica donosi samo dva boda, ništa više. Nije kraj sveta šta god da se desi. Drgačije je bilo pre pet godina kod nas u Beogradu, bilo je polufinale", rekao je Šešum za sajt RSS.

On je dodao da su srpski i hrvatski igrači pre svega prijatelji, a potom rivali.

- Puno nas igra zajedno ili često jedni protiv drugih. Uvek je fer i sportski, najnormalnije moguće. Puno igrača živi zajedno, jede isti hleb. Više se u medijima stvorila tenzija. Biće na terenu varnica i svega, ali sve u sportskim okvirima".

Šešum je izjavio da je glavni cilj svih u timu prolazak u drugi krug, odnosno da se takmičenje završi na nekoj od prve tri pozicije u grupi sa Hrvatskom, Islandom i Švedskom. Istakao je da poštuje sve rivale, da Šveđani i Islanđani kao nacije sa dugom rukometnom tradicijom uvek slove za neugodne rivale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading