Vori ima čudnu teoriju: SRBIJA POKUŠAVA DA NAS ZAVARA PORAZIMA!

Autor:

Sport

11.01.2018

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten rukomentne selekcije Hrvatske Igor Vori izjavio je pred meč prvog kola Evropskog prvenstva protiv Srbije da izuzetno ceni našu selekciju, ali da smatra da izabranici Jovice Cvetkovića pokušavaju da porazima na pripremama zavaraju njegov tim.

RepublikaFoto: youtube.com/En rythme et en cadence
Vori: Srbija nije za potcenjivanje

- Srbija je jako nezgodan tim, veoma ih respektujem. Ne smemo ih potceniti, jedina nam je prednost što igramo pred svojim navijačima. Izgubili su pet utakmica, ali mislim da je to bilo zavaravanje nas - izjavio je Vori.

Naša selekcija je najpre poražena od Švajcarske i Rumunije na turniru "Jelou kup" u Vinterturu, zatim je Makedonija slavila u Beogradu protiv naše selekcije i za kraj su Slovenci pred svojim navijačima dva puta slavili protiv naših momaka.

Utakmica između Hrvatske i Srbije na otvaranju šampionata igra se u petak 12. januara od 20.30 sati u Splitu. Pored ove dve selekcije, u grupi u Splitu nalaze se još Šveđani i Islanđani, a mečevi sa njima su na programu u nedelju, pa onda u utorak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading