OČAJNIČKI POTEZ PORODICE ŠUMAHER: Ovo je možda Mihaelova poslednja šansa

Autor:

Sport

22.09.2017

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmostruki svetski šampion u F1 Nemac Mihael Šumaher biće uskoro operisan, izjavio je čuveni američki lekar Džulijan Miks.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šumaher se povredio na skijanju krajem 2013.

Šumaher se oporavlja od teške povrede glave, koju je zaradio na skijanju u Francuskoj 29. decembra 2013. godine. On je bio jedno vreme u indukovanoj komi u bolnici u Grenoblu, a sada je na rehabilitaciji u svom domu u Švajcarskoj.

O slavnom nemačkom vozaču brine tim lekara, ali pomaka nema, a pojedini svetski mediji navode da Šumaher živi "kao biljka".

Švedski mediji navode da je Šumijeva porodica učinila sve, ali da ništa nije pomoglo da se Mihaelovo stanje stabilizuje. Njegova porodica odlučila se na još jedan potez. 

Šumaher će biti prebačen u Dalas gde će ga operisati doktor Džulijan Miks, jedan od najcenjenijih neurologa na svetu.

- Imam iskustva sa takvim pacijentima. Sumnjam da je iko u Evropi lečio više takvih pacijenata od mene i klinike u kojoj radim - rekao je Miks.

Švedski mediji navode da je ovo možda očajnički pokušaj porodice Šumaher, jer je sada sve u rukama jednog lekara i da je Miks poslednja šansa za nemačkog vozača.

Samo jedan dan u klinici u Dalasu koštao bi Mihaelovu porodicu oko 200.000 dolara, a njegova supruga Korina uverava da ima dovoljno novca za lečenje slavnog vozača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading