Šok i neverica u komšiluku: Najbolja sportistkinja pljunula na Hrvatsku, odlazi iz zemlje!

Autor:

Sport

25.05.2019

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Perković je šokirala hrvatsku javnost izjavom da razmatra mogućnost da napusti domovinu, u godini uoči Olimpijskih igara. Perkovićeva bi lako mogla da promeni zemlju za koju nastupa.

RepublikaFoto: twitter.com/RunBlogRun
Sandra Perković

- U narednih nekoliko meseci videćemo šta je s nastavkom naše karijere. (Trener) Edis (Elkasović) prima četiri hiljade kuna (oko 540 evra), čovek je odlučio da ode, a ja ga ne krivim. Postoji mogućnost da odem za njim, a to ne bi bilo dobro za Hrvatsku, za mene. Ako on ode, neće me trenirati. Ko će? Niko. Mogla bih sve završiti- rekla je dvostruka olimpijska šampionka u bacanju diska.

Elkasović sa Perkovićevom sarađuje od 2013, a zajedno su osim pomenuta dva olimpijska zlata osvojili i dva svetska te pet evropskih uz pregršt drugih medalja sa brojnih takmičenja.

Perković je najavila mogućnost da i sama ode za Elkasevićem.

- Moj je ceo svet je okrenut Olimpijskim igrama u Tokiju i postoji velika mogućnost da bih ja mogla otići za njim, a to onda ne bi bilo dobro niti za njega, niti za mene, niti za celu Republiku Hrvatsku- rekla je Perkovićeva.

U Hrvatskoj su svi zatečeni izjavom, predsednik Olimpijskog komiteta Hrvatske Zlatka Mateša ne može da veruje da se ovo dešava.

- To je rekla? Ne, nisam znao i ovo je iznenađenje. Ni u jednom trenutku nismo obavešteni da postoji bilo kakav problem. Edis je u programu vrhunskih trenera, Sandra dobija i dobiće sve što joj pripada. Za ovo prvi put čujem i za sada ne znam šta bih rekao. Da je stvar u novcu, verujem da bismo za to znali, da bismo razgovarali-rekao je Mateša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading