Rukometaši Srbije u Novom Sadu: NEMA IZGOVORA DA "SPENS" NE BUDE PUN

Autor:

Sport

21.05.2019

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometna reprezentacija Srbije dočekaće u Novom Sadu selekciju Švajcarske u odlučujućem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Rukometaši Srbije

Reprezentacija Srbije nalazi se na trećem mestu kvalifikacione grupe za EP 2020 sa dva osvojena boda iz četiri kola (Hrvatska 7, Švajcarska 6, Belgija 1). U poslednja dva susreta izabranici selektora Nenada Peruničića sastaju se sa Belgijom (12. jun) i Švajcarskom (16. jun). Pobede u oba duela garantuju plasman na još jedno veliko takmičenje.

Posle nekoliko godina, nacionalni tim igraće u popularnom Spensu.

Delegacija Rukometnog saveza Srbije na čelu sa predsednikom UO Božidarom Đurkovićem boravila je u ponedeljak u Novom Sadu gde je zajedno sa predstavnicima RK Vojvodina, predsednikom Milanom Đukićem i direktorom Darkom Jevtićem, bila na prijemu kod gradonačelnika Miloša Vučevića, a zatim i u Pokrajinjskoj vladi kod sekretar za sport i omladinu Vladimira Bateza gde su utvrđeni svi detalji vezani za organizaciju.

Ulaz na utakmicu koja je zakazana za 16. jun (18 časova) biće besplatan.

Kao vid podrške "orlovima" na tribinama novosadske dvorane biće i juniorska i kadetska reprezentacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading