BEZ SIJA I NOVICE U LAKTAŠIMA - Čanak: Partizan je tim u stvaranju

Autor:

Sport

19.09.2018

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za Superkup ABA lige... Košarkaši Partizana u Laktaše odlaze bez velikog imperativa.

RepublikaFoto: Dragana Stjepanović

- Partizan je ekipa u stvaranju, sa dva stranca bez iskustva igranja u Evropi. Lišeni smo najiskusnih igrača. Situacija trenutno nije sjajna, ali sam siguran da će ekipa igrati sve bolje kako vreme bude odmicalo - rekao je Čanak na konferenciji za novinare.

Partizan će u četvrtak od 18.00 u Laktašima igrati protiv Mornara u četvrtfinalu Super kupa ABA lige, dok će se od 20.30 sastati Budućnost i Igokea.


- Kada se izađe na teren, svakako se ide na pobedu, nema pitanja želje i motiva. Mornar nam je dužnik, pobedili su nas u poslednja tri duela. Očekujem kvalitetnu i neizvesnu utakmicu - kazao je Čanak.

On je naveo da Super kup ABA lige dolazi posle "traumatične turneje po Španiji" i biće bez Bandže Sija i kapitena Novice Veličkovića.

- Ima još nekih sitnih problema sa povredama. Na dan utakmice ćemo videti kakva će biti situacija. 


Po njegovim rečima, ciljevi Partizana su uvek najviši.

- Partizan je Partizan i ima obavezu, pogotovo da u domaćim takmičinjema bude konkurentan. Cilj u ABA ligi je jedno od prva četiri mesta, da bismo mogli da se borimo za trofej, a u Evrokupu da bude konkurentan -  rekao je Čanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading