(VIDEO) SLAVLJE GRKA I NEMACA: LUDI koševi i za Srbiju!

Autor:

Sport

16.09.2018

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda i za Srbiju. Košarkaši Grčke su u uzbudljivoj završnici pobedili Gruziju sa 86:85, u drugoj fazi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine

RepublikaFoto: Tanjug/AP

"Heleni" su tako postali prva reprezetnacija iz Evrope koja je overila plasman na Svetskog prvenstvo koje će naredne godine biti održano u Kini. Ova njihova pobeda znač i našoj reprezentaciji.

Gruzija je vodila tokom celog meča, ali je ostala bez koncentracije na kraju. Papanikolau je bio brži od sirene i tako posle kontre doneo trijumf svom timu.

 

 

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Nik Kalatis sa 31 poenom i sedam asistencija, dok su dvocifreni bili Slukas sa 14 i Papanikolau  sa 15 poena. Kod Gruzije Šengelija je postigao 22, dok su Džening i Bitadze ubacili 17. 

 

https://twitter.com/Eurohoopsnet/status/1041389241220190208

 

I Nemačka je bila bolje od selekcije Izraela i to posle velike drame i produžetka (112:98). Domaći su dali fantastičan koš u samoj završnici susreta četvrte deonice.  I ovaj rezultat odgovara našem nacionalnom timu. "Panceri" su tako poput Grka overili vizu za SP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading