CRVENO-BELI NA KRILIMA POBEDA: Želimo da započnemo sezonu sa peharom u rukama!

Autor:

Sport

15.09.2018

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na poslednjoj pripremnoj utakmici pred Superkup ABA lige u Laktašima Crvena zvezda je savladala Nižnji Novgorod u dvorani "Aleksandar Nikoli" rezultatom 88:77. A novajlije u redovima crveno-belih Ristić i Regland su zadovoljni perfektnim rezultatom 5/5.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda perfektna!

- Nismo očekivali da će doći ovoliko ljudi. Pozitivno smo iznenađeni, to nam je dalo dodatnu motivaciju-rekao je Dušan Ristić.

Oko 3.500 hiljade navijača podržalo je Zvezdu u poslednjem okršaju u Beogradu.

- To je pokazatelj koliko je baza navijača jaka. Nismo igrali najbolje, ali smo se dodatno trudili zbog njih. Hvala im što su došli u ovolikom broju - rekao je Regland.

I jedan i drugi su složni u oceni da se ekipa još uvek uigrava.

RepublikaFoto: Starsport

- Nikada ne možeš da budeš zadovoljan. Rano je, treniramo, radimo i ispravljamo greške. Želimo da budemo kao tim takmičarski nastrojeni, potencijal je veliki i nadam se da će nam miks mladosti i iskustva doneti uspeh - poručuje američki plejmejker.

Mladi centar veruje da će sve biti dobro kada za to dođe vreme.

- Nižnji je odličan rival, ne možeš da se opustiš ni u jednom momentu, jer to odmah kazne, što se mene tiče, predstoji mi mnogo rada, moram da pređem tu tranziciju što pre, moja igra još uvek nije na željenom nivou. Međutim, sve ide u pravom smeru. Kako tim napreduje, tako će i moja igra. Svi smo odlično raspoloženi, žele da pomognu, bodre jedni druge- rekao je Ristić.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda

ABA liga je najjača u poslednjih nekoliko sezona, ali Ristić smatra da crveno-beli imaju prednost.

- Imaćemo jednu od najboljih centarskih linija u Evrokupu i ABA ligi, svi su dobri i neće biti problema na toj poziciji. Kada su kvaliteti drugih ekipa u regionalnom takmičenju u pitanju, ne interesuje nas to previše. Fokusirani smo samo na sebe. Lako ćemo o drugima kasnije, prvo da ispravimo naše greške - rekao je Ristić.

Ekipu pre toga očekuje takmičenje u Laktašima.

- Želimo sezonu da započnemo sa peharom u rukama - zaključuje Regland.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading