ZAGORAC: Šta je čudno što smo izgubili 6 od 7 mečeva?!

Autor: Sportski žurnal

Sport

14.09.2018

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana vratili su se sa priprema u Španiji, ali ne mogu biti zadovoljni rezultatima. Jedan od igrač od kojih navijači očekuju velike stvari je Rade Zagorac, a on smatra da ekipi treba vremena da se uigra.

RepublikaFoto: Starsport
Zagorac optimističan!

- Već mesec dana je prošlo od početka priprema, mesec dana dobrog rada, upoznavanja. To je period koji mora da se prođe kada je reč o timu sa toliko novih igrača, kao što je kod nas. Za ovo vreme, urađen je dobar posao i postavljeni su jaki temelji za sezonu koja nas čeka. Imamo osnove, ono na čemu ćemo bazirati igru i, nadam se, ostvariti rezultate koje smo zacrtali- rekao je Zagorac za Sportski žurnal.

U dosadašnjem delu priprema, Partizan je poražen na šest od sedam mečeva, a pojedini neuspesi su bili prilično ubedljivi. Zagorac veruje da će ekipa podići formu i zabeležiti dobre rezultate na Superkupu ABA lige u Laktašima.

- Naravno da ovim takmičarskim delom i prijateljskim utakmicama koje su najviše zastupljene u javnosti, nismo baš najzadovoljniji. Ali, iskreno, nije da sam previše iznenađen tim rezultatima. Superkup ABA lige je dobar pripremni turnir, igra se za trofej i važno je. Ići ćemo na pobedu, sa željom da osvojimo, kao što dolikuje Partizanu- rekao je Zagorac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading