Đorđevićeve neočekivane muke pred meč sa Grčkom

Autor:

Sport

11.09.2018

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević suočava se sa potencijalnim problemima pred meč sa Grčkom u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević

Naime, kako  prenosi "Mozzartsport"dva dana pred odigravanje utakmice sa "Helenima" probleme sa povredom prijavili su trojica košarkaša: Nemanja Bjelica, Vaslilije Micić i Miroslav Raduljica koji su za sada u procesu oporavka i njihov nastup protiv Grčke je pod znakom pitanja.

Bjelici su se ukočila leđa od posledica lošeg spavanja i primoran je da nosi kragnu, te bi njegov oporavak trebalo da traje dan ili dva, s tim da je dobio injekciju za smanjenje bolova i pitanje je kada će biti u stanju da izađe na parket.

Vasilije Micić i Miroslav Raduljica su propustili kontrolni meč sa Mađarskom i tek su se priključili radu sa timom. Miciću je upaljena tetiva levog ručnog zgloba, zbog čega nosi i longetu. S druge strane, Raduljica ima upalu zbog koje nije mogao da radi punom snagom.

Strateg "orlova" priznao je da subotnja provera sa Mađarima nije bila previše koristila, tako da će tek u direktnom okršaju sa Grcima Đorđević moći da vidi trenutni domet okupljenih igrača.

- Čeka nas paklena atmosfera pune dvorane, ljudi na Kritu su temperamentni, Grčka će imati snažan vetar u leđa, s razlogom su izabrali baš tu dvoranu u Iraklionu. Neće nam biti lako...-  poručuje selektor.

Duel između Srbije i Grčke igra se u četvrtak od 20 sati na Kritu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading