DŽO REGLAND: Ja sam lider i vojnik na terenu!

Autor: novosti.rs

Sport

10.09.2018

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi plejmejker Crvene zvezde, Džo Regland vrlo dobro zna šta se od njega očekuje, spreman je preuzme ulogu lidera u Zvezdi.

RepublikaFoto: Starsport
Regland motivisan!

Mnogi Amerikanci su bili u redovima crveno-belih, a pre Reglanda Tejlor Ročesti i Markus Vilijams, čijim stazama nastavlja Regland.

- U pitanju su dva fenomenalna igrača i naravno da je lepo pratiti njihov put, ali moram da naglasim da je to njihovo putovanje. Ja imam svoje, ovde sam da radim svoj posao i da se fokusiram na ono što me čeka, a to je da pomognem timu da bude uspešan i pobeđuje - rekao je Regland za "Novosti".

RepublikaFoto: Starsport

- Šta od mene mogu da očekuju? Neko sam ko igra čvrsto u svakom meču, lider sam na terenu, donosim mentalitet vojnika koji će da se bori stalno, bez obzira na rezultat i situaciju na parketu. Trener Tomić voli snažnu odbranu i bržu igru u tranziciji, što je i moj stil igre- kaže plejmejker crveno-belih.

Regland je zadovoljan atmosferom u timu.

- Sve izgleda stvarno dobro, lep je osećaj biti sa timom, svi su čvrsti momci, nisu sebični. Ponavljam, još se upoznajemo, učimo šta ko voli u igri i slične stvari. Što se centara tiče, atletski su fantastični, dobro igraju u "pik end rolu" i potrudiću se da ih pokrenem i omogućim im što više lakih poena.

Naravno, prokomentarisao je brojne pristalice crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport

- Nisam igrao protiv Zvezde, ali jesam protiv Partizana. Video sam njihove navijače i čuo sam da su Zvezdini najbolji u Evropi. Do sada sam ih gledao samo na televiziji, sada ću to moći i uživo. 

Kada je objavljeno da će Regland biti organizator igre Crvene zvezde podrška je stigla od ljubimca navijača srpskog šampiona Čarlsa Dženkinsa.

- Zaista nisam sa njim pričao o dolasku i o svemu, čuli smo se pre nekoliko meseci i razgovarali smo o drugim stvarima. Poznajem ga dugo, sjajan je čovek i stalno se družimo. Odlični smo prijatelji - poručio je Regland.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading