SIMONOVIĆ IMA PORUKU ZA GRKE: Svi se oštre i žele da dobiju najboljeg...

Autor: Sportski žurnal

Sport

10.09.2018

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije, Marko Simonović svestan je važnosti predstojećih mečeva protiv Grčke i Estonije, ali nema sumnju u pripremljenog našeg tima. Moraće protivnici da se pomuče protiv Đorđevićeve ekipe, iako im je dodatni motiv da igraju protiv Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug
Simonović motivisan!

- Mi svi sada kukamo na te prozore i to sigurno jeste tema za kukanje. Ali, ne možemo non-stop da se bavimo time. Naše je da igramo, da damo maksimum i da probamo da dobijemo utakmice koje su pred nama. Veoma smo motivisani i želimo da pobedimo Grčku i Estoniju. To bi nam širom otvorilo vrata Svetskog prvenstva, što je mnogo važno pogotovo kada znamo da u preostala dva prozora ponovo nećemo da računamo na igrače iz NBA i Evrolige. To kod nas izazova još veći motiv i koncentraciju - rekao je Simonović, a preneo je "Sportski žurnal".

Grci su u nekoliko navrata poručili da žele da pobede Srbiju, a Simonović ima poruku za njih.

- Svi se oštre i žele da dobiju najboljeg. Pa tako i kada igraju protiv Srbije svi pumpaju atmosferu. Nama nedostaje još par igrača da budemo u najjačem sastavu. Ali, Bože moj i ovo je odlična ekipa i idemo put Krita da pobedimo. Oni spremaju svoje, mi naše, pa ćemo videti kako će to na kraju izgledati- rekao je Simonović.

U grupi L prvoplasirane su Nemačka i Grčka sa po 12 poena, Srbija ima 10, Izrael devet, dok Gruzija i Estonija na začelju imaju po osam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading