Šampion Lige šampiona se sprema u Beogradu

Autor:

Sport

08.09.2018

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši AEK-a posle priprema na Zlatiboru, došli su u Beograd, odigrali utakmicu protiv Mega Bemaksa, a na programu će biti i kontrolni meč protiv Crvene zvezde (subota, 16 sati). U svojoj beogradskoj bazi Atinjani su se obratili javnosti, a sve to posle izuzetno uspešne sezone i osvajanja nacionalnog Kupa i FIBA Lige šampiona.

RepublikaFoto: Republika
KK AEK

Zanimljivo je da je AEK u Ligu šampiona u fudbalu uveo Duško Bajević, dok su otac i sin Šakote, osvojili FIBA Ligu šampiona.

- Odlučio sam se da obavimo pripreme na Zlatiboru i u Beogradu, kako zbog odlične infrastrukture, tako i zbog prijateljske atmosfere koja se oseća na svakom koraku. Poznato je da su naši treneri i košarkaši imali najveće uspehe u Grčkoj i drago mi je što sam i ja deo te istorije. Prošla sezona je bila izvanredna za nas, uspeli smo da ostvarimo neverovatan uspeh u Evropi za kratko vreme. To niko nije očekivao, a na nama je da pokušamo da ponovimo uspeh sledeće sezone - izjavio je Dragan Šakota.

Iz stručnog štaba grčkog kluba ističu zahvalnost na dobrodošlici, koju osećaju na svakom koraku, tvrdeći da je košarka samo učvrstila bratske odnose dve zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading