Pozvali ga u košarkaški kamp, a on BRUTALNO ISPLJUVAO SRBE!

Autor:

Sport

16.08.2018

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA zvezda, Frenk Kaminski, stigao je u kamp "Košarka bez granica", a ono što je zanimalo novinare je poreklo proslavljenog košarkaša, koji vuče korene iz Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kaminski zbunio košarkašku javnost u Srbiji!

Pre nekoliko godina  pojavila se priča da ga je Savez Srbije tražio da igra za našu reprezentaciju.

- Tačno je da imamo srpske korene. Odrastao sam u Čikagu i igrao sam u srpskoj ligi, tako da sam mogao da zavirim u kulturu sa američke tačke gledišta. Prilično je kul biti ovde. Inače, te srpske korene vučemo preko očeve strane porodice, koja nije baš najinteligentnija, tako da…- rekao je Kaminski i zbunio sve prisutne.


Centar Šarlota je odmah prešao na drugu temu i pokazao oduševljenje istorijom srpskih uspeha.

- Kul je ovde i kamperima znači. Ima mnogo talenata, što je jasno kada se zna koliko je NBA igrača prošlo kroz njega. Što se tiče celog ovog regiona, sjajno je kada shvatite koliko je on u stvari mali, a koliko mnogo talenata proizvode. Prilično je neverovatno. Slušao sam tokom medijskog predstavljanja šta je ko postigao – NBA prvaci, evropski prvaci, priznanja, trofeji – i stvarno je neverovatno- odgovorio je centar Šarlota.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading