OVO NISMO OČEKIVALI! Srpski košarkaši poraženi od Španije!

Autor:

Sport

10.08.2018

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muška kadetska košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je od Španije sa 72:46 na Evropskom prvenstvu koje se održava u Novom Sadu.

RepublikaFoto: pixabay.com
"Orlići" poraženi!

Izabranici Vlade Vukoičića nisu dobro otvorili meč, dozvolili su protivniku seriju 6:0, što je demotivisalo "orliće" koji su na kraju prve četvrtine imali dvocifreni zaostatak (24:10).

Ni druga četvrtina nije bila bolja za naše kadete. Nisu imali rešenja za Garubu i Tendera, pa su Španci gotovo rutinski sačuvali visoku prednost pred veliki predah (46:21).

Treća četvrtina je potvrdila da su Španci bolji u ovom meču, igrali su sa puno samopouzdanja i nisu dozvolili Srbiji da se vrati u meč. U poslednjem delu igre "Orlići" su uspeli da koliko toliko ublaže poraz.

Najefikasniji u našem timu bio je Nikola Manojlović sa 10 poena, dok je u redovima "crvene furije" briljirao Garuba sa dabl-dabl učinkom od 25 poena i 16 skokova.

Naredni meč Srbija igra u subotu sa Letonijom od 20 časova i 30 minuta u velikoj dvorani "Spens", a ulaz će biti besplatan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading