OTVORENO - Čović: Ne moramo da budemo prvi 15 godina kao neki drugi klubovi

Autor:

Sport

14.07.2018

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novu sezonu KK Crvena zvezda ulazi sa novim trenerom. Milan Tomić je novi šef struke, a prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović govorio je o ambicijama kluba.

RepublikaFoto: Starsport

- Opredelili smo se da Milan Tomić bude novi trener. O njegovim referencama nema šta da vam pričam. Dugo je u košarci i kao igrač, trener, direktor... Zajednički ćemo usaglašavati sve naredne korake kako bismo se što bolje pripremili. Želim svu sreću Tomiću, biće uzbudljivo, neće biti dosadno to vam obećavam - rekao je prvi čovek kluba Nebojša Čović.

On je osvrnuo i na ambicije.

- Nigde u kamenu ne stoji da Zvezda mora da bude prva, tako da se ne slažem da je prošla sezona bila neuspešna. Ne moramo da budemo prvi 15 godina kao neki drugi klubovi. Zvezda će uvek biti brend i najsnažniji brend. Nisam ni lud ni blesav da dajem izjave kao neki drugi da ćemo se boriti za opstanak kao neki drugi. Alimpijević je mlad i perspektivan trener i žao mi je što nije imao bolje rezultate.

On se osnvruo i na odlaske.

- Ročestiju, Omiću i Antiću su isekli ugovori. Amerikanca ćemo teško zadržati, da budem precizan - nikako. 

Čović je govorio i o navijačima i priči oko Alena Omića.

- Nismo se razumeli. Tu epizodu smo završili. Nemamo problem koliko sam informisan. Nije bilo svađe u svakom slučaju - jasan je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading