PLAKAO SAM ŠTO ME TATA TERA NA KOŠARKU!

Sport

06.07.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kad sam bio dečak, stalno sam sa braćom bio na lokalnom terenu Jame. Onda je tata rekao da probam da treniram košarku. Kad mi je to rekao, počeo sam da plačem. Nisam želeo da treniram. Imao sam deset godina i sve mi je bilo čudno, malo sam se i plašio. Posle prvih treninga video sam da mogu da igram, imao sam i dobre saigrače, svidelo mi se", tim rečima je košarkaš NBA tima Denver Nagetsa Nikola Jokić (23) opisao početak karijere u knjizi "NBA Srbija", autora Darka Plavšića.

Nikola Jokić

Naš najbolji košarkaš je nedavno sa Nagetsima potpisao novi petogodišnji ugovor prema kome će zaraditi 146,5 miliona dolara i tako postati najplaćeniji srpski sportista ikada. Jokić, koji je pre odlaska u Denver igrao za Vojvodinu i Mega Leks, kaže da je ostao skroman, i da je najsrećniji u rodnom Somboru.

- Za mene je Sombor centar sveta, samo se tamo osećam kao da sam kod kuće. Moja uža i šira porodica je tamo, moji prijatelji i moji konji... Živeo sam dve godine u Beogradu, ali ništa me ne veže za njega, kao ni za druge gradove - iskren je Nikola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading