Kolega iz Sakramenta podržao Bogdana na kampu za decu!

Autor:

Sport

25.06.2018

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju je na košarkaškim terenima KK Partizan na Kalemegdanu završen drugi po redu košarkaški kamp Bogdana Bogdanovića, koji je i ove godine okupio najveće mlade talente.

RepublikaFoto: Starsport
Bogdanović na promociji kampa za decu

U kampu je učestvovalo 40 dečaka i 10 devojčica iz zemlje i regiona, a Bogdan Bogdanović je po završetku sumirao utiske ovogodišnjeg druženja sa decom.

– Prezadovoljan sam svim učesnicima kampa koji su ova dva dana učinili zanimljivim i nezaboravnim. Pored treninga, imali smo i obilazak našeg grada, a gledali smo i predstavu u Narodnom pozorištu. Kamp već polako postaje tradicionalno košarkaško dešavanje, tako da se vidimo i sledeće godine u još većem broju, izjavio je Bogdan za kraj.

Jedan od partnera Bogdan Camp-a, brend Nike, nastaviće i u budućnosti da podržava Bogdana i njegov kamp, kao i sve buduće mlade nade košarke.

Kamp i učesnike je svojom posetom podržala i poznata NBA zvezda Badi Hild, Bogdanov saigrač iz Sakramenta. Na oduševljenje svih prisutnih, Bogdan i Badi su se prilikom završetka kampa uključili u igru i izveli brojne atraktivne košarkaške egzibicije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hild i Bogdanović zajedno bili na Kalemegdanu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading