Ročesti o ostanku u Zvezdi: MISLIĆU KASNIJE O TOME!

Autor: Sportski žurnal

Sport

17.06.2018

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker KK Crvena zvezda Tejlor Ročesti izjavio je za "Sportski žurnal" da još uvek nije doneo odluku da li će nositi crveno-beli dres i naredne sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Ročesti zadovoljan sezonom u crveno-belom

–  Dao sam srce, telo i sve za ovaj klub. Na kraju, godina se završila sa šampionskim trofejom i dobro se osećam zbog toga. Trenuci slavlja su ono što ceniš. Proveo sam ih sa saigračima, trenerima i svima u klubu – rekao je Ročesti za ,,Sportski žurnal”.

Ročesti je izjavio da je nakon cele sezone zadovoljan osvojenom titulom prvaka Srbije.

– Srećan sam što smo doneli taj trofej klubu. Nakon duge sezone to smo i zaslužili. Borili smo se jako cele godine, bilo je dosta oscilacija, ali smo srećni zbog titule Srbije.

Dodao je da još uvek ne razmišlja o statusu za narednu sezonu.

– Sada samo želim da uživam, a šta će biti kasnije, videćemo. Misliću o tome kada za to dođe vreme - zaključio je Ročesti.

Ročesti je u Evroligi imao prosek od 13,4 poena i pet asistencija. Na 28 mečeva ABA prosečno je imao 14,6 poena i 5,9 asistencija, dok je Super ligu imao 11,1 poen i šest asistencija. Odnosno, na 78 mečeva imao je učinak od 13 poena i 5,6 asistencija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading