Ostoja Mijailović najavio vruće leto: KLUB JE STABILIZOVAN, ALI NAS TEK ČEKAJU VELIKE PROMENE!

Autor: maxbetsport.rs

Sport

02.06.2018

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izjavio je u intervjuu za "Maxbetsport" da crno-bele ovog leta očekuju velike promene u svim strukturama kluba.

RepublikaFoto: Miroslav Todorović
Mijailović najavio korenite promene na leto

Mijailović je najavio za drugu polovinu meseca predstavljanje finansijskog izveštaja i upoznavanje javnosti sa planovima za predstojeće leto.

- Organizovaću konferenciju za medije oko 20. juna kada ću podneti finansijki izveštaj i reći sve šta je tačno urađeno za ovih devet meseci rada. U narednom periodu nas čeka konstrukcija “Kuće Partizana”. Tu ćemo preseliti administraciju, marketing i PR sektor. Sledi velika rekonstrukcija, dolazak novih ljudi, kako igrača, tako i u upravi - izjavio je Mijailović za "Maxbetsport".

Predsednik kluba iz Humske je izrazio zadovoljstvo zbog rešavanja velikog broja dugovanja crno-belih.

- Ponosan sam što je klub uspeo finansijski da stane na noge. Stranci su primili devet od 10 plata. Domaći igrači malo manje. Uspećemo u cilju da ne prenesemo nikakve obaveze u narednu sezonu. Tako nešto se nije dogodilo u prethodnih 10 ili čak 15 godina - naglasio je Mijailović.

Na kraju se prvi čovek crno-belih osvrnuo i na rezultatski aspekt kluba u tek okončanoj sezoni.

– Moram da kažem da nisam zadovoljan rezultatim u domaćem šampionatu. Očekivao sam više, ali prosto povrede su odigrale veliku ulogu. To nije izgovor, ali prosto je činjenica da smo ostali bez bitnih igrača. U ostalim takmičenjima smo napravili iskorak, imali smo odlične periode, posebno u Nišu kada smo osvojili i trofej Kupa Koraća. Čeka nas veliki posao, a uveren sam da ćemo ga uspešno odraditi – zaključio je Mijailović za "Maxbetsport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading